Jump to content
RPM

Shit's Borked

Recommended Posts

I have to admit, the open brace (left brace, left curly bracket, left squiggly bracket, whatever you want to call it) at the upper left of the site is irritating the shit out of me. But mostly because there's not a closing brace on the bottom right of the site.

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Huckleberry said:

I have to admit, the open brace (left brace, left curly bracket, left squiggly bracket, whatever you want to call it) at the upper left of the site is irritating the shit out of me. But mostly because there's not a closing brace on the bottom right of the site.

wow good catch, I just updated our site and we are officially on the new ad network today and one of the code edits had an extra curly brace. haha

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, immamac said:

wow good catch, I just updated our site and we are officially on the new ad network today and one of the code edits had an extra curly brace. haha

I mean, it's pretty goddamn obvious on page load lol

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/19/2019 at 8:40 AM, SDG said:

I just noticed my “TREE FIDDY” logo is gone but I’m a regular monthly donor...

Edit to add PayPal confirmed that I’m current. 

How about a fix @immamac so I can feel self important. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fixed. Looks like it never put it back after one month was late or something. Weird PayPal issue. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone have an issue where when you submit a new post in Firefox, it takes a really long time to save?  Noticed it for the last several weeks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, immamac said:

Fixed. Looks like it never put it back after one month was late or something. Weird PayPal issue. 

Odd; if it was late that’s on PayPal as it auto pays without any approval requirement on my end.  
 

Thanks for fixing it though.  

Edited by SDG

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/2/2019 at 9:04 AM, kevwun said:

Anyone have an issue where when you submit a new post in Firefox, it takes a really long time to save?  Noticed it for the last several weeks.

I switched over to Netscape Navigator and it fixed itself. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

just noticed something odd

I made a post in the Daily Texan about the NH couple that was killed

but when I go back to the main forum listings the Daily Texan shows this

Markets still falling like…

By ButtFumble

1 minute ago

 

so it is showing the last post in the Daily Texan forum was made by me, but in the markets still falling thread not the NH couple killed thread

but if I go into the Daily Texan forum the thread at the top is the NH couple killed with my post in it

Edited by ButtFumble

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 10/25/2019 at 11:52 AM, SquishMitten said:

Probably already asked somewhere, but I'm not getting any hits when I search. Can you close a reply window without refreshing the page? Why isn't there an X or a cancel button?

Quoting myself since more pressing matters came up shortly afterwards and it got buried. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have someone blocked and their posts started showing up again today.

So I clicked on their profile to block again and it took me to three different users than the one I want to block.

Any idea what that’s about@immamac ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The blocked poster has been hiding their entire posts under spoiler tags in what seems to be an effort to bypass those of us who have him blocked - which A LOT of us do.

It’s fucking up the threads and leaving weird white chunks in the threads they’re posting in.

I can DM you the name of the poster in question with some screenshots that show what’s happening.

It’s completely fucked up the Tulsi and 2020 Democratic Nominee threads in CR.

Let me know if you want me to DM specifics@immamac.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Bama Chick said:

The blocked poster has been hiding their entire posts under spoiler tags in what seems to be an effort to bypass those of us who have him blocked - which A LOT of us do.

It’s fucking up the threads and leaving weird white chunks in the threads they’re posting in.

I can DM you the name of the poster in question with some screenshots that show what’s happening.

It’s completely fucked up the Tulsi and 2020 Democratic Nominee threads in CR.

Let me know if you want me to DM specifics@immamac.

 That sounds less like a “shit is borked” post and more like a “I don’t like a poster post.”  
It’s CR, so do what all the sane people did and leave it...  Get your politics fix on a political forum and not a school/sports/football forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Exactly. I very, very rarely read anything in the CR and never post there. Out of curiosity I went to those 2 threads and scanned the posts over the last 48 hours and saw nothing weird. Unless imma already cleaned it up it sounds like what you said or a problem on the user end. One time months ago I was getting blank white spots on some posts where there should have been pics. Turns out it was a temporary issue with my internet provider.

Share this post


Link to post
Share on other sites
 That sounds less like a “shit is borked” post and more like a “I don’t like a poster post.”  
It’s CR, so do what all the sane people did and leave it...  Get your politics fix on a political forum and not a school/sports/football forum.

First sentence of the second paragraph gets most posters in the Cr.

Share this post


Link to post
Share on other sites

GET RID OF THE GIANT FUCKING BANNER. IT'S TERRIBLE FUCKING DESIGN.

Seriously here are the dimensions of the picture: 1,000px × 666px (scaled to 1,055px × 703px). That's not a fucking banner. That's 2/3 of the god damn screen. Plus it sucks. It's the wrong color orange. Actually it's 3 shades of the wrong color orange with a red fucking mascot in the middle. It adds absolutely nothing of value.

Edited by Llogg

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, immamac said:

Weird I'll try to replicate. Is the submit button just not working? 

It won't even let you type anything in quick reply, and quote button missing on posts

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, immamac said:

Weird I'll try to replicate. Is the submit button just not working? 

Screenshot-20191110-160034-Firefox.jpg

 

Screenshot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try clearing cache and hard reloading the page. That is due to a JavaScript error. Can you also try changing the theme and seeing if one of the others has the same behavior? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tapa now requires a subscription to post more than one pic in a post. Only $.99/mo but everyone is trying to take a bite outta my ass.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, immamac said:

Try clearing cache and hard reloading the page. That is due to a JavaScript error. Can you also try changing the theme and seeing if one of the others has the same behavior? 

Its definitely a script issue.

At the risk of sounding extra dumb, where are the themes settings?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 11/10/2019 at 4:41 PM, immamac said:

Try clearing cache and hard reloading the page. That is due to a JavaScript error. Can you also try changing the theme and seeing if one of the others has the same behavior? 

Yeah, same in all themes. I'm guessing it's a firefox mobile issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, immamac said:

Ok I'll download it today and figure that out. It works on all your other browsers? 

Indeed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

So, anytime I post something using quotation or spoiler tages and then try and type something not in those tags afterwards it just says screw you and goes ahead and everything in the quotes or Spoiler tags. Pretty annoying when you are only trying to Spoiler the first half of the post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Of course I love Bevo, but that background, watermark or whatever you call it really hampers my navigation.  I do not run a powerful video card, so the site now is really doggy for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




Football ... Basketball ... Baseball ... Other Sports ... Recruiting ... Gambling ... Movies & TV ... Music ... Hobbies ... Lulz ... Food & Travel ... Daily Texan ... Help ... For Sale ... Politics ... Board Discussion
×
×
  • Create New...