Jump to content

Recommended Posts

Stopped working about an hour ago for me.  Now wants me to log in to shaggy but that’s failing.  Working for anyone?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/16/2019 at 4:15 PM, immamac said:

That's a formatting thing in the original posts. If it is copied in from a website with a dark background it'll have the dark background. 

I know this is an old post, but on a pc you right click and paste as plain text. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can y’all quote anybody on tapa? When I highlight a post and click quote, the window pops up with a different post quoted.

 

Edit: Now it’s working right. In my completely uneducated opinion, the issue corrects itself after you make a post.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Can y’all quote anybody on tapa? When I highlight a post and click quote, the window pops up with a different post quoted.
 
Edit: Now it’s working right. In my completely uneducated opinion, the issue corrects itself after you make a post.
No

Share this post


Link to post
Share on other sites

I gave up on that app myself...the mobile browser version works well and doesn’t turn my phone into a slow, hot, crawling turd of worthlessness.  I thought upgrading from an iPhone 6 to XR would resolve whatever hardware constraints or jacked up software issues that causes it to run so poorly on my old phone...since it’s still crap, I can confidently state  the experiment proved tapa is worse than the movie Prometheus.  

Share this post


Link to post
Share on other sites
I gave up on that app myself...the mobile browser version works well and doesn’t turn my phone into a slow, hot, crawling turd of worthlessness.  I thought upgrading from an iPhone 6 to XR would resolve whatever hardware constraints or jacked up software issues that causes it to run so poorly on my old phone...since it’s still crap, I can confidently state  the experiment proved tapa is worse than the movie Prometheus.  
Sounds more like you choose crappy phones. Or ignore advice about not updating Tapa. I haven't updated Tapa in 2 years and have zero issues.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 hours ago, Modessit said:
12 hours ago, Homercles said:
I gave up on that app myself...the mobile browser version works well and doesn’t turn my phone into a slow, hot, crawling turd of worthlessness.  I thought upgrading from an iPhone 6 to XR would resolve whatever hardware constraints or jacked up software issues that causes it to run so poorly on my old phone...since it’s still crap, I can confidently state  the experiment proved tapa is worse than the movie Prometheus.  

Read more  

Sounds more like you choose crappy phones. Or ignore advice about not updating Tapa. I haven't updated Tapa in 2 years and have zero issues.

Well notice where I say I’m on my second phone, no way I could avoid updates.  XR should have zero problems with running something like Tapa.  Maybe my profile has AIDS

Share this post


Link to post
Share on other sites
Well notice where I say I’m on my second phone, no way I could avoid updates.  XR should have zero problems with running something like Tapa.  Maybe my profile has AIDS
Delete Tapa, turn off autoupdate, and go install an older version from the web.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You guys get this white block at the end of topics? Buried in that white block is another reply to the topic, but I can’t see it. Odd. Doesn’t happen in every topic.
da5479cc44936e4fea6f5bcb59b08a7d.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
How do you not have spider on ignore?

Ha. I do. That’s what it looks like on my tapa on ignore. What does yours look like?

Share this post


Link to post
Share on other sites

My ignore looks like the screenshot Pilotserror put up, but I am getting large blank spaces at the “end” of threads. Put that in quotes because according to the post-count at the bottom of the screen, I’m not actually at the end. Pages won’t finish loading even if I refresh. Keep having to click over to we view to finish reading every thread. Just started a couple days ago

Share this post


Link to post
Share on other sites

It happens to me in any thread that someone I have on ignore posts in.

If you keep scrolling past the white block until you get to another post, it will refresh and then you can scroll back up and the posts will appear.

It started happening when Tapa changed how posts from someone on ignore appears - it used to just have a small area that said something like “this post is from someone you have on ignore, click here to see this post”. Now a post from someone on ignore shows up as a regular post with the username and everything but with the content of the post under a spoiler tag.

It’s annoying as fuck.

Share this post


Link to post
Share on other sites
It happens to me in any thread that someone I have on ignore posts in.

If you keep scrolling past the white block until you get to another post, it will refresh and then you can scroll back up and the posts will appear.

It started happening when Tapa changed how posts from someone on ignore appears - it used to just have a small area that said something like “this post is from someone you have on ignore, click here to see this post”. Now a post from someone on ignore shows up as a regular post with the username and everything but with the content of the post under a spoiler tag.

It’s annoying as fuck.

You nailed it. It’s only on thread pages with a blocked poster. So do I deal with the white block or have to read SpiderBananas terrible takes? White block it is.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/12/2020 at 2:37 AM, Bama Chick said:

It happens to me in any thread that someone I have on ignore posts in.

If you keep scrolling past the white block until you get to another post, it will refresh and then you can scroll back up and the posts will appear.

It started happening when Tapa changed how posts from someone on ignore appears - it used to just have a small area that said something like “this post is from someone you have on ignore, click here to see this post”. Now a post from someone on ignore shows up as a regular post with the username and everything but with the content of the post under a spoiler tag.

It’s annoying as fuck.

Blocked

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 3/24/2020 at 6:44 AM, Parliament said:

So we can only post so many pics a month? Over that we gotta pay? Seems unfair to me.

that's a tapatalk thing not a surly thing.

Only subscribers can upload images and it's unlimited on our end.

Share this post


Link to post
Share on other sites
that's a tapatalk thing not a surly thing.
Only subscribers can upload images and it's unlimited on our end.
Hmm. I don't upload a lot of pics but I do upload some thru Tapa and I've never seen a limit. But then I'm using an older version so maybe the newer ones have limits?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Is there a way to quote a tweet in tapatalk and have it show up? It never shows for me.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don’t think so. Any formatting seems to break the tweet display. Can’t even post two tweets in same post.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

I started getting notifications on my Tapatalk pro that I don't ask for?

I also just noticed my first ad yesterday?

 

Edited by BNB

Share this post


Link to post
Share on other sites

I get this when I go to my participated page.

"SurlyHorns

You are not logged in or you do not have permission to do this action"

Same (or similar) message when I try to post a reply on any thread.

I've logged in and out of Tapa several times.

All this since the downtime this week.

Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/18/2020 at 5:38 PM, DDD Dad said:

I get this when I go to my participated page.

"SurlyHorns

You are not logged in or you do not have permission to do this action"

Same (or similar) message when I try to post a reply on any thread.

I've logged in and out of Tapa several times.

All this since the downtime this week.

Any ideas?

Finally bit the bullet and re-installed tapatalk.  Seems to be working (i.e., it lets me log in and post) but I can't post photos anymore.

 

Help?

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

 

 

Finally bit the bullet and re-installed tapatalk.  Seems to be working (i.e., it lets me log in and post) but I can't post photos anymore.

 

Help?

 

0ff55a41d2811de71785708a827cd1c0.jpg

 

Either 1 or 2 wil let you upload a pic from your gallery. 3 will give you similar options, or let you link a photo hosted elsewhere.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@immamac I see this often and just ignore it. I wonder, though, if Tapa may be causing memory errors elsewhere on your servers if this happens frequently enough. Perhaps a leak (if that’s still even a thing that happens)

319a84417d27c4e0c4d9b1565322c4fc.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


mpu


Football ... Basketball ... Baseball ... Other Sports ... Recruiting ... Gambling ... Movies & TV ... Music ... Hobbies ... Lulz ... Food & Travel ... Daily Texan ... Help ... For Sale ... Politics ... Board Discussion
×
×
  • Create New...