Jump to content
RPM

Shit's Borked

Recommended Posts

8 minutes ago, Uncle Nate said:

Hey, is the lighter font to get rid us olds with aging eyes?

Nevermind...apparently it is something with my Chrome browser because it's doing it on other sites as well.  It's darker in Explorer.  Weird.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Hagbard Celine said:

i knew it! aggy long game!

Why didn’t you warn us?? You could’ve alerted us to the fact that it was a... uh... a... oh, what do you call one of those things that stuff get stuck in....

Share this post


Link to post
Share on other sites

WTF?  Where'd the CSS file go?  Default skin, Firefox browser - site looks like total ass.  I'm actually surprised I was able to post this reply

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lulz.  Came to the forum and saw this:

jpa2y1.jpg

By the time I cropped the image and uploaded it to tinypic, Surly fixed itself.  I'm now seeing the forum as I expect to see the forum. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 minutes ago, elfenix said:

Are the stickies in the football board due to the borking?

No they are just featured game threads. 

 

Let me know if it's still happening, I suspect there is going to be a cache flush needed to get it working properly. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sometimes I see avatars cropped to a circle and sometimes I see them as squares.  Is this a geometry test? I was told there would be no math!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Football board is all fubar. Completely different look, banner is all kind of borked and the floating go to top button is missing.

Edited by bamachine
As soon as I posted this, it went back to normal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alright, this should be fixed I had no issues except the old surlyhorns:81/board issue. I had to purge all the redis cache and the local cache after going down to a single webserver today. Please let me know if the fucked up no css thing happens today

 

If you encounter this issue, simply click on the surly horns top navigation bar anywhere and it fixes the site permanently. I'm still trying to figure out why our non-standard port redirect doesn't work properly on first session. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
12 hours ago, immamac said:

If you encounter this issue, simply click on the surly horns top navigation bar anywhere and it fixes the site permanently. I'm still trying to figure out why our non-standard port redirect doesn't work properly on first session. 

 

This fixed it for me, but boy was it borked before doing that.

Share this post


Link to post
Share on other sites

was borked briefly, but a refresh cleared it up. I actually came to comment on the bad idea of putting a photo as the background.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, immamac said:

Blacklab borked it I'll fix it today. 

Unpossible. Blacklab only pisses rainbows and shits glitter. Clearly this is your doing. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nice work fellas, now I have to actually work.  Finding out where to click etc is like a fucking scavenger hunt.

 

ok, better.  I can go back to being a lazy fuck.  Thanks.

 

second edit.  No its still fucked up.  back to work for me I guess.

Edited by Moby Ric

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, immamac said:

Blacklab borked it I'll fix it today. 

that's what you get for running wild again.

 

(site seems OK so far today)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/8/2018 at 1:57 PM, 0xdeadbeef said:

unbork...bork...unbork...bork

rinse and repeat

when visually unborked, The input box doesn't allow input....

 

Pretty much this.  Works, doesn't work, works.  Random.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is still borked for me. It is borked on my laptop with Chrome. It is borked on mobile with Chrome. It is borked over here. It is borked over there. Sam, I am.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Shit's borked on Chrome, okay in IE.  Any possibility we can get this shit running on https?  Seems the new Chrome fixes is blocking certain content by default, which can't be overridden.  I don't think adding Surly to the trusted sites is a viable option until badmofo is gone...

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, PilotsError said:

Borked in chrome but hitting refresh a few times fixed it. At least temporarily.

Same here.  Came up wonky but a refresh fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
9 hours ago, immamac said:

All fixed.

No it’s not. I do hate it that it’s happening to an Aggie’s site. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

It is definitely fixed, I was testing how to change settings and keep it working. The issue was identified and fixed so any time we do theme changes etc shit may be borked for up to 1 minute between cronjobs that resync everything everywhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, immamac said:

shit may be borked for up to 1 minute between cronjobs

I could go for a cronjob. It's been a tough weekend.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


mpu


Football ... Basketball ... Baseball ... Other Sports ... Recruiting ... Gambling ... Movies & TV ... Music ... Hobbies ... Lulz ... Food & Travel ... Daily Texan ... Help ... For Sale ... Politics ... Board Discussion
×
×
  • Create New...